Om Ett Missfoster

"Jag står ensam i korridoren, vidrig och misslyckad. De andra är lyckliga med sina kompisar och själv borde jag skickas till slakt. Ingen vill ha mig, se mig eller ens röra vid mig, jag är ingenting. Ingen lägger märke till att jag gråter, eller så bryr de sig bara inte om det."

Det här är en självbiografisk berättelse om ett annorlunda och svårt liv, om hur det känns att leva med selektiv mutism, autism och social fobi. Pauline Wågström beskriver en resa genom en skolgång som kantas av utanförskap, mobbning och en ständigt malande känsla av att vara konstig och misslyckad. I den här boken får vi komma in i Paulines huvud och hon delar med sig av sina innersta tankar och känslor, och det hela skildras nyktert och knivskarpt. Genom boken får man perspektiv på hur världen och livet kan uppfattas så otroligt olika för olika människor, och en tankeställare om hur mycket de flesta av oss faktiskt tar för givet. Detta är en unik inblick i ett annorlunda och plågsamt liv som berör och engagerar läsaren djupt!

Sidor200
Mått210 x 148 x 13 mm
Vikt298 g
FörlagMiVidia Förlag
ISBN9789174379235

Omdömen från läsare

Min dotter har diagnostiseras med aspbergers och att få ta del av det du skriver är ovärderlig hjälp för mig och vår relation.

Jag är så glad att jag har hittat dig, du är liksom en inspiration. (Min treåriga dotter är autistisk) jag har letat efter exakt sånna här självbiografer som du skriver. Tack för att du finns och för att du delar med dig av ditt liv och ger mig som förälder till ett barn med NP diagnoser hopp om framtiden, tusen tack!

Kanonbra bok! Starkt av dig att skriva din historia, du har en underbar inställning. Jag tror att din bok kan betyda mycket för andra som befinner sig i liknande situationer.

Det gör så ont i mig att läsa hur de behandlat dig jag blir så arg.

Helt otrolig bok. Vad du har gått igenom! Underbart att de inte knäckte dig.

Mycket inspirerade bok, sträckläsning. Ser fram fram emot en fortsättning.